Ispita swingului in Club de noapte Bucuresti 

Ce este swingul ? pentru cei caru nu stiu

Swingul inseamna sex social distractiv, fiind cunoscut si ca “acel stil de viata”. In primul rand este o activitate de cuplu (masculin/ feminin), dar ocazional poate include femei si barbati single. Bisexualitatea in randul femeilor este obisnuita si in general acceptata de acest stil de viata, insa bisexualitatea masculina e intalnita mai rar.

De cand exista swingul ?


    Swing-ul exista inca de pe vremea romanilor sub denumirea de Orgiile Romane. De-a lungul timpului a luat diferite denumiri si infatisari. In anii 60 se numea wife-swapping – schimb de nevasta – si era mai mult controlat de catre barbatul care opta pentru a negocia schimbul nevestei cu nevasta celuilalt. In ziua de azi swing-ul a devenit o activitate cu oportunitati egale in care atit barbutl cit si femeia sint pro-active in gasirea de parteneri, fiecare bucurindu-se in mod egal de activitatea aleasa.

Conform descrierilor, wife-swapping-ul a fost initiat inca de catre militarii din primul razboi mondial. Prietenii organizau petreceri de bun ramas in care fiecare se angaja ca va avea grija de nevasta celuilalt satisfacind orice nevoi (incluzind aici si cele sexuale). Apoi, au urmat asa numitele petreceri la cheie, in care perechile sosite la petrecere isi depuneau cheia de la locuinta intr-o urna. La sfirsitul petrecerii fiecare femeie isi alegea o cheie si pleca cu proprietarul de gen masculin al acesteia.

Ispita swingului ?


    Multe cupluri se excita numai la gandul de a face sex cu mai multi parteneri. Ei exploreaza acest interes, si percep viata de swinger ca un stimulent pentru imbunatatirea relatiei, atat pe plan sexual, cat si pe cel emotional. Swingul poate deschide multe aspecte ale unei relatii: prietenie sau o relatie romantica. Este placut si inviorator dezvoltarea unei relatie cu oameni care au interese si atitudini asemanatoare.

Inregistreaza-te sa afli mai multe despre swing, sa afli sfaturile barbatilor si femeilor despre cum sa scapi de monotonie si sa-ti faci prieteni noi !!! ne gasesti si pe r swingers (Reddit swingers)

Responses

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Asemenea cluburi sunt numai in Bucuresti? Pentru noi cei din Provincie , unde gasim un astfel de club sau o grupare cu oameni deschisi frumosi si dornici de a se simti bine cu semeni din aproipiere?Imi doresc sa socializez in privinta a tot ce e legat de sex, frumos, benefic si incintant cu femei si cupluri ! si chiar mai mult ! sunt incepator in swing ! multumesc.