Amor Amor Swingers Party

AMOR AMOR CLUB SWING va invita la un Party Hot Swing VINERI 5 Mai și SAMBATA 6 Mai 2023 orele 22.00 in locatia noastra din CLUJ NAPOCA pentru a petrece 2 seri minunate alaturi de noi și de alte cupluri.

Locatia dispune de o zona de socializare destul de Largă de 400mp in care este inclus si Barul Clubului in zona de jos a Clubului gasiti si un Vestiar pentru bunurile dv plus o Camera intima pentru Cuplurile Discrete în zonele de sus veti gasi 4 playrooms fiecare cu un design unicat plus două Băi printre care si un jeacuzi

Va aducem la cunostinta ca locația este deschisa in fiecare vineri si sambata incepand cu orele 22:00 / 05:00

Domnisoarele au intrarea libera.

Taxa de participare Cuplu 100 Lei si Plata consumatiei separat la bar.

Taxa pentru Domnii singuri este de 300 ron cu 1 consumatie inclusă

Locuri disponibile 40 cupluri
Maxim Domni singuri 4 intr-o zi de activitate.
Maxim Doamne singure 4.

Nu vor fi tolerate sub nicio forma comportamentul vulgar sau violent, excesul de alcool, consumul de stupefiante, fotografierea sau filmarea in cadrul locatiei, arme de orice fel.

Succesul petrecerii este de dat de respectul reciproc, asa ca se aplica regula de aur a swingului, DA este DA, NU este NU.

Aducem in atentia participantilor faptul ca orice abatere de la aceste reguli atrage dupa sine excluderea pe loc de la petrecere, precum si de la alte petreceri viitoare.Va asteptam cu drag si respect intr-o locatie de vis si speram ca veti reveni cu placere si data viitoare!

The event is finished.

Location

Amor Amor Cluj
Sergiu Celibidache nr.9

Responses

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *