party amor amor

Party Swingers by Amor-Amor

Party Swingers By AMOR-AMOR va fi o provocare pentru cei care isi recunosc dorintele si isi doresc intensificarea trairilor in minunata lume a swingului. Pentru ca adoram sa fim martorii dezvaluirilor incendiare si a experientelor intense te invitam sa iti pierzi mintile alaturi de dansatoarea noastra si sa te lasi sedus de tentatiile care te vor inconjura si sa lasi adrenalina sa iti invadeze corpul.

Acest party este despre placere pura, ameteala sexului pana la epuizare si depasirea limitelor!!!

Clubul nostru va pune la dispozitie o eleganta zona de socializare la parter, 4 playroom-uri generoase situate la etaj,special amenajate atat pentru persoane care prefera intimitatea, cat si pentru cei mai indrazneti dintre voi, dornici de senzatii tari. Mai mult decat atat, va provocam ca dupa ora 00:00 sa reducem lumina in playroom-uri pentru noi experiente care cu siguranta iti vor largi orizonturile si va vor darama limitele.

Zona de SPA, cu jacuzzi si sauna, deschisa pe toata perioada petrecerii, te va ajuta sa te relaxezi si sa intri in atmosfera kinky si perversa a swingului. Barul va fi la dispozitia ta cu cele mai fine bauturi. La parter veti gasi un vestiar special amenajat unde ve-ti gasi prosoape si papuci pentru toti participantii care vor urca in playroom-uri sau zona SPA.

Taxa de participare pentru
Patry
Numerar la intrare
Cuplu-100 lei
Barbat singur-400 lei ( Doar pe baza de rezervare )
Doamnele sau Domnisoarele singure intrarea libera
Consumatia fiind platita separat la bar

Numar cupluri – 25
Incepand cu orele 00:00se solicita trecerea la dresscode (lenjerie intima).
Detaliile despre club le puteti gasi pe site-ul nostru
WWW.AMORAMOR.RO
AMOR-AMOR se adreseza persoanelor cu experienta in domeniu, dar si celor care isi doresc sa-si indeplineasca cele mai arzatoare fantezii. Oferim calitate, confidentialitate si respect si le solicitam la randul nostru.

< ATENTIE >

NU vor fi tolerate sub nicio forma – comportament vulgar sau violent, excesul de alcool, consumul de droguri este STRICT INTERZIS, fotografierea sau filmarea in cadrul locatiei, arme de orice fel. In swing NU este NU, DA este DA.

<IMPORTANT >

Orice abatere de la aceste REGULI atrage dupa sine excluderea participantilor de la petrecere, precum si de la accesul viitor in locatie.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic sau prin WhatsApp la numarul
<0770392654>
With us you will meet new friends.

The event is finished.

Location

AmorAmor Swing Bucuresti
Calea Griviței nr.32

Responses

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *